tisdag 27 september 2011

Kom igång och tjäna pengar

I dag är det visst tisdag. Då man arbetar hemifrån, och då man är egen företagare, kan det hända att man glömmer av vilken dag det är. Det händer i alla fall mig emellanåt. Som egen arbetar man ju oavsett veckodag. Men ack vilken frihet. Vill jag arbeta en söndag, så kan jag göra det utan problem. Internet ligger ju aldrig nere, det har aldrig söndagsstängt. Där finns möjligheter att tjäna pengar dygnet runt.

Om du bestämt dig för att tjäna lite extra pengar som affiliate har jag några tips för dig att komma igång. Till att börja med är det bra att välja rätt domännamn. När sökmotorerna söker efter relevanta sidor till de sökord som någon söker på tycker motorerna extra mycket om domännamn som är relevanta för sökordet/sökorden.

Om du till exempel har bestämt dig för att tjäna lite extra på hälsoprodukter; boka då upp ett domännamn som heter till exempel: hälsoprodukter.se, eller något i närheten. Det beror ju på vilka domännamn som finns lediga förstås. Det är nämligen inte så smart att hitta på något eget klurigt domännamn, som till exempel: klarasfinfinagrejjor.se. Det är nämligen ingen för utom du själv som kommer att söka på klaras fin fina grejjor. Nej, de kommer att söka efter hälsoprodukter eller någon liknande.

Mer tips för att tjäna pengar. Tänk på att innehållet på din sida är det absolut viktigaste. Sökmotorerna älskar när ditt innehåll är relevant för det de söker efter. Tänk därför på att varje sida på din hemsida ska handla om en särskild sak. Till exempel om du nu har den där hemsidan om hälsoprodukter, då bör du ju också kategorisera de olika produkterna; till exempel; krämer på en särskild sida, kosttillskott på en annan, och så vidare. Blanda aldrig massor av olika på samma sida. Det gillar inte sökmotorerna.

Håll utkik här på bloggen. Jag kommer att ge fler tips på hur du kan tjäna pengar på internet.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar