måndag 19 september 2011

Tjäna pengar på sökordsoptimering

För att lyckas med att arbeta hemifrån med affiliatemarknadsföring måste du kunna locka trafik till din hemsida. Det har jag skrivit om förr här på bloggen. För att göra detta måste du sökordsoptimera din sida. Det vill säga; få med så många relevanta sökord som möjligt i din text.

Detta för att sökmotorerna ska tycka att din sida är relevant. Så att din hemsida kommer högt upp i träfflistorna. Det är inte förrän då du kommer att kunna tjäna dom där extra pengarna. Eller om du är väldigt lyckosam, rent utav leva på inkomsterna från din hemsida. Men det kommer att ta tid, det får du räkna med.

Hur som helst, det jag egentligen ville föra fram med detta inlägg var; att det finns många företag som kan hjälpa dig med att sökordsoptimera på nätet. Dessa företag tar oftast väldigt bra betalt för sina tjänster. Dessa pengar tycker jag du kan spara genom att göra det själv. Det är egentligen inte så svårt. Visst, det tar tid. Men det är värt det. Du tjänar pengar på det!

Ett gratis hjälpmedel är google Adwords. Där får du hjälp med att finna vilka sökord som är relevanta för din sida. Så kika på denna länk: adwords!

Ett annat tips är att du innan du börjar bygga din hemsida, om det ämne du valt, tittar in hos adwords för att se hur många sökningar som görs varje månad inom det område du tänkt att din hemsida ska handla om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar