måndag 19 september 2011

Lite extra klirr i kassan

Dagens nyheter har en artikel om att höststäda ekonomin. Och det låter ju vettigt. Det finns ju alltid pengar på att tjäna genom att se över sina utgifter. Eller, tjäna pengar kanske är fel ord förresten. För dig som arbetar så finns det ju alltid möjlighet att tjäna lite extra online istället. På nätet finns många möjligheter till extra förtjänster.

Mitt bästa tips är att du startar en enkel hemsida där du marknadsför produkter som intresserar dig. Det är ju alltid enkelt att marknadsföra saker man själv gillar. Det bästa är om man kan snickra ihop en sida som inte behöver uppdateras särskilt ofta. Till exempel om du skriver en guide till bättre golfande (eller nått), och där lägger in annonser. Som dina besökare sedan klickar på och du tjänar pengar. Om du lyckas har du en passiv extra inkomst. Du kommer inte behöva göra särskilt mycket mer. Du får helt enkelt vänja dig vid att ett par hundralappar, eller rent av tusenlappar, kommer att droppa in på ditt konto varje månad.

Om du följer min blogg om att arbeta hemifrån så kommer du att få tips på hur du går tillväga att arbeta med affiliatemarknadsföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar